About me

Ik ben Sasjah de Jager, geboren in 1974 in Gouda en tegenwoordig woonachtig in Bergambacht.

Na ruim 17 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in verschillende branches (FMCG, insurance, automotive/financiële dienstverlening) heb ik in 2011 besloten om als interim business consultant / freelance controller aan de slag te gaan.

Vrijheid, persoonlijke groei en afwisselende  opdrachten zijn  voor mij  redenen geweest om deze stap te zetten en zelfstandig ondernemer te worden.

Ik ben een  gemotiveerde interim business consultant  met een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht, die doelgericht te werk gaat en in het bezit is van goede sociale vaardigheden. Daarnaast ben ik in staat om data om te zetten in heldere rapportages en om de vertaalslag te maken van (financiële) gegevens richting de business. Met mijn uitstekende Excel kennis, gecombineerd met mijn creativiteit weet ik dit om te zetten in managementinformatie, rapportages & analyses en dashboards.

Voor een overzicht van mijn werkervaring verwijs ik u naar bijgevoegd Curriculum Vitae.

Een goede balans tussen werk en privé is voor mij  belangrijk. Twee keer in de week ga ik spinnen om mijn conditie en uithoudingsvermogen op peil te houden. In de winterperiode ga ik graag snowboarden en ’s zomers vinden we het leuk om in het buitenland te gaan duiken. Verder ga ik regelmatig met vrienden mountainbiken in het Hoge Bergse Bos in de gemeente Bergschenhoek, net ten noorden van Rotterdam. Een nieuwe passie van mij is het golfen nu ik eind vorig jaar na een 3-daagse cursus het GVB heb gehaald. Regelmatig ben ik op de Golfbaan IJsselweide te vinden.

Comments are closed.